fbpx

Lader du din indre Pleaser sabotere dig?

Rigtig meget støj i os handler om vores relationer, og også relationen til os selv. Det er som at knække en nød. Vi kan komme til at opgive at knække den, selv om vi elsker nødder. Og det kan synes som en umulig opgave at komme støjen til livs…og Pleaseren vil helt sikkert også af al magt forsøge at spænde ben for dig.  Jeg har alt for mange gange både som barn og som voksen ladet mine grænser overskride. Både af min familie og mine kolleger.

” Når du slippe den indre Pleaser, så vil du opdage, at du kommer til at stå autentisk i dig selv”

Heldigvis har jeg også tiltrukket mange dejlige mennesker, som har respekteret mig.

Men mange er blevet vrede, og har hældt en masse lort over mig.

Jeg er nemlig sådan en, som ofte kommer til at sige, hvad jeg mener, og ser ting, som helst ikke må ses –  fuldstændigt som den lille dreng i Kejsernes Nye Klæder, der kan se, at kejseren ikke har noget nyt fint tøj på….men som så bliver tysset på.

Jeg opdagede der var en blind vinkel i mig, som gjorde at folk blev tiltrukket af mig, og enten blev de nysgerrige og ville gerne være sammen med mig, eller også blev de vrede, og skældte ud. Og gav udtryk for at kende mine følelser bedre end jeg selv gjorde.

Vildt grænseoverskridende.

Det har indimellem føltes som en offentlig korsfæstelse…

Jeg forsøgte at lave mig om, så alle kunne lide mig, men kunne ikke finde ud af, hvad det var, at andre ville have af  mig…og jeg kunne ikke finde ud af at lave mig om. For når jeg gjorde det, så blev jeg til et brokke hoved…

Og så blev folk også sure på mig.

Jeg elsker jo frihed…så når jeg tillod andre at forme mig, så følte jeg, at jeg var i et fængsel, jeg kunne ikke trække vejret , og så blev jeg syg.

Jeg kunne ikke længere høre den lille sjæl, som jeg var kommet her til Jorden med.

Min sjæl var blevet væk.

Så det jeg opdagede, når jeg forsøgte at skabe en balance ud af en ubalance, det var at der kom endnu mere ubalance.

Vild drama…og jeg endte der, hvor jeg ikke ønskede at være…

Og det er jo klart, at jeg endte der, for sådan virker Loven om Tiltrækning…når der er noget vi har fokus på, så er det præcis det vi får ind, til vi har lært det vi skal lære.

Og jeg havde fokus på at lave mig om, så andre ikke blev vrede..

 

Derfor tiltrak jeg vrede mennesker…

Universet bliver nemlig ved med at teste os…igen og igen.

Når vi kommer til at please, så bliver livet tungt. Vi lader alle andre komme foran.

Det er vigtigt at vi får set vores indre Pleaser i øjnene…først da kan vi ændre på vores liv.

Jeg ved nu at det er mig selv, som skaber mit liv, det er mig, som har skabt dramaerne…derfor er det også kun mig, som kan ændre på dette….det har krævet en kæmpe nysgerrighed og opmærksomhed, da det  har været en meget blind vinkel i mit liv.

Mit held er, at det for mig har været så slemt, at jeg nåede til et punkt, hvor jeg ikke kunne holde det ud længere, og derfor var tvunget til at tage ansvar og forvandle mit liv.

Jeg har også været sådan en, som når noget var svært, begyndte at grine nervøst…så akavet, at andre kommenterede det…HVAD GRINER DU AF ???

Da jeg pleasede mest, var jeg meget konfliktsky. Jeg stolede ikke på mig selv, og spurgte andre til råds hele tiden. Min persona var som vinden blæste, jeg var på en måde sammen en type mennesker, og på en anden måde med en anden type mennesker….aldrig autentisk.

Jeg begyndte at isolere mig, og var kun sammen med mennesker, som jeg følte mig helt tryg ved.

Loven om Tiltrækning sørgede for, at hvis jeg var bange for konflikter, så kom der masser af konflikter.

Jeg opdagede, at når jeg begyndte at forklare eller forsvare, så var jeg i en dårlig vibe med andre… og ikke i alignment med mig selv.

Jeg kan også i dag, når jeg siger fra, godt mærke gamle aftryk af skyld… men jeg er også kommet frem til, at når jeg siger fra på en ordentlig måde, så er det ikke mit ansvar, hvordan andre modtager det, om de bliver sure eller vrede…

Hvis du finder mit indlæg spændende, så skriv dig gerne op til mit Nyhedsbrev, så du bliver en af de første, som modtager psykologiske og spirituelle værktøjer og indsigter fra mig.

Kærligst Inge

Healing af dit indre barn

Slip stress

Spirituel kvinde retreat

Spirituelt mentorforløb

Elsk dig selv forløb