fbpx
inge aurore logo
Sjæle læsning

Clairvoyant

Sjæle Læsning 

 

Jeg tilbyder denne meget dybdegående og  personlige Clairvoyante Sjæle Læsning, som kombinerer visdom  fra antikkens mystikerskoler i Egypten (hvor Maria Magdalene studerede) med nummerologi, mit personlige klarsyn samt Tarotlæsning,

Du vil opleve at få viden om din Inkarnation i dette liv, samt visdom om healing af din Karma.

Du vil  få tilsendt din smukke og helt unikke Clairvoyante Sjæle Læsning på mail.

Denne Clairvoyante Sjæle Læsning giver dig en kæmpe visdom, selvbevidsthed og en dyb kontakt til din Sjæl. Du vil få øje på skjulte potentialer hos dig selv, samt viden om hvordan du kommer videre i dette liv på allerbedste måde.

Du vil opleve en Opvågning, og med hjælp af din Højere Bevidsthed, så vil du kunne forbinde dig med din Sjæl, og heale dig selv fra gammel sorg, angst og smerte.

Du vil kunne leve efter din Sjæls kald og blive bevidst om og få opløst din Karma.

Læsningen er en smutvej til dit Livsformål, og du kan spare mange selvudviklingssessioner, hvor du ellers selv skal ind og finde og mærke svaret.

Din Clairvoyante Sjæle Læsning viser dig vejen, så du straks kan begynde at leve efter det, som er netop din jordiske mission.

Alt jeg har brug for at vide er din fødselsdato og dit fødselsår.

Den unikke Clairvoyante Sjæle Læsning vil:

  • Vise dig DIT Livsformål
  • Gøre dig bevidst om dine helt unikke styrker
  • Bevidstgøre dig om din Inkarnation, som er de kvaliteter som vil præge dig gennem hele dit liv.
  • Bevidstgøre dig om din Karma. Karma er de temaer, som din Sjæl må konfronteres med, og på en eller flere fronter arbejde med i denne Inkarnation.
  • Fortælle dig hvad din Livsrejses opgaver og læring er netop der, hvor du er i dit liv lige NU.  Ex. hvis du er 40 år, så kan du tune ind netop der…
  • Vise dig hvem du dybest set er på Sjælsplan.
  • Guide din Sjæl på rette vej.
  • Tarotkortlæsningen vil give dig Leveregler og Mantraer, som støtter dig på din Livsrejse, både der hvor du er lige nu i dit liv. Og resten af livet.

 

Din Clairvoyante Sjæle Læsning vil gøre at du aldrig mere vil være i tvivl eller miste tilliden til dig selv eller livet.

Denne Læsning vil guide dig til dit hjerte, hvor tilliden, kærligheden, tilgivelsen og medfølelsen bor.

Din Clairvoyante Sjæle Læsning bliver listet overskueligt op i intervaller med 15 år i mellem. Der er alt 4 afsnit:

 • Fra 15 – 30 år.
 • Fra 30 – 45 år.
 • Fra 45 – 60 år.
 • Fra 60 år og frem til livets slutning.

Desuden bliver balancen mellem dine maskuline og feminine sider, samt din kontakt til det Jordiske og det Universelle gjort tydelig.

Du får viden om dine kvaliteter og muligheder, samt om dine pligter og udfordringer.

Din Sjæl vil aldrig ændre sig gennem dit liv, så derfor behøver du aldrig flere læsninger end denne.

Du får simpelthen alt den visdom , som du har behov for, for at kunne leve et helhjertet, autentisk og harmonisk liv på alle planer.

Det er så op til dig at efterleve visdommen. (Hvilket jeg absolut vil anbefale dig for at opnå et harmonisk liv)

Du kan bruge din Clairvoyante Sjæle Læsning til at få et overordnet billede af årsagerne til og meningen med din Sjæls Inkarnation, og du kan blive støttet ved at lade de nye erkendelser tale til din underbevidsthed ved hjælp af meditation, krystaller, visualiseringer, naturen….eller hvad der giver mening for dig.

 

Du får også tilsendt et personligt mantra, som du dagligt kan meditere på.

Du får tilsendt læsningen som en smuk PDF, som du kan printe ud og sætte i en mappe.

Og vende tilbage til igen og igen.

Du vil så aldrig mere blive væk fra dig selv eller svigte dig selv, for du bliver guidet i hvem du er på det personlige og det spirituelle plan, samt hvilken Karma du skal arbejde med og opløse i dette liv.

Det er healing.

Det giver en kæmpe ro og indre frihed.

For du slipper tvivl for altid.

Når du får en højere bevidsthed, så får du mulighed for  lynhurtigt at ændre dit liv.

(Jeg lover ikke at dit liv bliver lettere lige med det samme, men dedikerer du dig til det indre arbejde, så vil du opnå et harmonisk liv. Nogle mennesker skal arbejde længere tid med sig selv end andre)

Den smukke Clairvoyante Sjæle Læsnings pakke består af:

 • Din personlige Clairvoyante Sjæle Læsning, som indeholder dine Livsformål og Livsmantraer, pakket ind i en smuk PDF , som jeg sender til din mail

 

 • Mulighed for opfølgning på Mail, hvor du kan stille specifikke spørgsmål til mig, for at få uddybet din Clairvoyante Sjæle Læsning.

 

Den Clairvoyante Sjæle Læsning fylder ca. 38 – 42 smukke og indsigtsfulde A4 sider.

Praktisk :

 

Prisen for alt dette er blot:  4444.00 kr.

 

Bestilling :

Hvis du vil forkæle dig selv med denne værdifulde dybt personlige Clairvoyante Sjæle Læsning som en smuk, selvkærlig og livsvarig gave til dig selv, så send mig en SMS besked til 61 79 76 63

Eller du kan sende en mail til:

kontakt@aurore.dk

 

Så kontakter jeg dig snarest.

 

Betaling sendes til Mobil Pay:

36 43 14 (Inge K)

Husk at skrive dit navn, din fødselsdato og fødselsår, samt din mailadresse i kommentarfeltet.

 

Når jeg har registreret din betaling, så vil du modtage din Clairvoyante Sjæle Læsning  inden for 2 uger.

Jeg glæder mig til at støtte dig i at finde hjem til dig selv, og blive bevidst om din Karma og din Inkarnation.

Og ikke mindst at guide dig imod dit helt særlige Livsformål.

 

Kærligst Inge

 

Kæreste kære Inge

Fra hjertet mit tak for dine smukke og let forståelige sjæleord ♥️🙏🏼

Jeg har aldrig læst noget som har vibreret så kærligt med mine celler ✨

Ærligt og blottet for tilbageholdenhed må du altså vide, at det er i mig som om, din clairvoyante sjælelæsning fakstisk allerede lå g(l)emt på min harddisk og nærmest bare lå ventede på, at jeg skulle finde det rette drev 💫

TAK er et fattigt ord og dansk er et fattigt sprog men TAK Inge 🙌🏼

Alt er, som det er og nu hvor jeg er i virkelighedens virkelige fysiske liv så genkender mit hjerte… og hjerne alle dine skrevne ord 🌈

Når jeg hviler i mit ♥️ er det simpelt og tydeligt at se, at gøre, at være i, at handle på, at realisere, at deltage i, men når jeg er for meget i min hjerne vælter frygten op og jeg mister min styrke og at finde vejen hjem bliver pludselig sløret og navigationen opdateres først når jeg genfinder min vejrtrækning, cellernes rytme og kredsløbsrytmens naturlige sunde flow♻️

Inge, jeg vil tage din smukke læsning med. Jeg vil læse det igen og igen.. ja og allerede ligger det jo kærligt i min sjælsbevidsthed, men efter din meget fine og oplysende hjælp er jeg endelig 100% klar over, at jeg trygt kan være i mit liv.. vidende om, at jeg, sammen med mig, kan gå trygt videre i klarhedens fine og funklende lys 🌟

Hej fra mig  med et særlig kærligt drys af kærlige tanker og taknemmelighed over, at du hjælper mig videre 🍀

Kram Mayianne

Kære Inge

Jeg har været forelsket lige fra allerførste gang, jeg læste min helt egen Clairvoyante Sjæle Læsning.

Sådan at få sat spot på alle mine lyse  sider og skyggesider igennem alle mine livsfaser.

Lidt af en waow-øjenåbner at dykke ned i.

For hvor er der meget, som jeg har kæmpet en ulig kamp med.

Både bevidst og ubevidst.

Og deraf været så krøllet i mit eget syn på, hvem jeg er. I stedet for at acceptere at der er visse ting her i livet, jeg bare ikke kan ændre, uden at skulle gå på kompromis med, hvem jeg er, sådan helt inde på sjæls plan.

Men med denne Clairvoyante Sjæle Læsning har jeg givet mig selv et redskab til at dykke ned, der hvor jeg står og få kigget på og mærket ind i, hvem jeg er.

Og at jeg kan så meget mere, end jeg nogen sinde troede muligt. For der bliver sat powerfulde ord på alle mine styrker, som jeg måske selv har mærket som små forkølede pip, undervejs i mit liv.

Men i stedet for at lytte, så viftede jeg dem væk, ud fra mit eget tillærte selvsyn. Men ikke mere nu, for alt der står i min Clairvoyante Sjæle Læsning, også alle de skygger, som jeg ikke vil være med. Læsningen taler så smukt til min sjæl at jeg ikke mere kan overhøre at jeg er et stærkt, smukt, kærligt, empatisk menneske, med en mission her i livet om at gøre en forskel.

Jeg har det smukke udprint liggende fremme og jeg læser i den flere gange i ugen.

For det er så skønt at blive mindet om hvem jeg er, når jeg nu virkelig tør mærke det, og tage det ind som min sandhed. Og der er mange aha og wuvu undervejs.

Fra hjertet mit… TAK for dette powerfulde redskab, som denne  Clairvoyante Sjæle Læsning er.

/Charlotte

Kære Inge💗

Af hjertet tak for dit fine arbejde og beskrivelse af mig via din meget uddybede Clairvoyante Sjæle Læsning ✨

Det forbavser mig gang på gang, hvor meget de tal vi har med os, via vores fødsel – kan fortælle os hvad vi har med os, hvilke styrker og udfordringer vi har, og hvad der ligger karmisk som kan/skal løses.

Jeg blev overrasket over hvor uddybende dit arbejde har været med din Clairvoyante Sjæle Læsning – og hvor præcis der rammes ned i specielt de udfordringer jeg har med mig. Men i særdeleshed også hvilke styrker jeg har – og som jeg kan bruge til at arbejde mig stærkere – gennem mine udfordringer.

Det et meget håndgribeligt værktøj til fremtidigt skyggearbejde og healing – og så er det listet så fint op og gør, at det til et nemt redskab at forstå og tilgå.

Det har helt klart givet mig en større forståelse af hvem jeg er på dybere sjælsplan.

Af hjertet tak for denne berigende gave ♥️🙏🏼

Kh. Mette

Kære Inge

Tak for en god og lærerig Clairvoyant Sjæle Læsning. Det var så godt at få belyst tingene fra en ny side og så lærerigt at få sat nogle ord på, hvordan jeg tager det næste skridt mod mit mål 😍

Du er så nærværende og i dyb kontakt med dine evner – så din guidning og dine Guldkorn er så brugbare, at jeg næsten ikke kan vente med at komme i gang med at leve mit Livsformål. ❤️

Kh Sofia

Kære Inge

Af hele mit hjerte tak for den meget fine Clairvoyante Sjæle Læsning.

Det er gået op for mig, at jeg er meget hård ved mig selv, og at jeg alt for længe har forsøgt at tilpasse mig. Alt for længe har jeg suget andres negative energier til mig, og desværre også været et offer og fralagt mig ansvaret.

Denne Clairvoyante Sjæle Læsning har gjort mig bevidst om min Sjæl, mit Livsformål og min Karma. Og det er en kæmpe hjælp for mig på min Livsrejse.

Jeg elsker at du er så blid og klog i din vejledning, og at det spirituelle ikke kammer over.

Tak for dig.

Kram fra Julie